Oznake

, , ,

Evo zanimljive vijesti s Večernjeg!

I tako izgleda da proces stvaranja socijalne utopije ipak ima konkretnu cijenu, pa kada se ispostavi račun za nešto što očito ne funkcionira dolazimo do “malog” problemčića zar ne?

Nijemci se očito više ne žele igrati, ali vidi vraga – njihovi vlastiti ustavni suci su očito na istom heavy-socialism potencijalu poput francuskog predsjednika, a iz odluke suda proizlazi da su dužni participirati u Fondu za spas EU sa čak 190 mldr EUR, iako to nije u interesu baš ni jednog nijemca kojima je taj novac uzet iz džepa – no to je u smislu ostvarenja utopije sasvim mala žrtva. A o čemu to toliko pričaju liberalni blogeri ako ne upravo o tome kao izvorištu svih nepravdi današnjeg čovjeka? 🙂

E pa ako nećemo u liberalnom smjeru možemo samo još više zaglibiti u financiranju ovog cirkusa kojem se veselimo pridružiti iduće godine. I dokle će se težiti ostvarenju “jedinstvene EU”? Dok se utopija ne bude održavala pod cijenu života građana, a već sada je vidljivo da je smisao postojanja nepovratno izgubljen jer se u startu krenulo krivim putem. Fašizam se ponovno žestoko zarolao.

Držte gaće i čuvajte se državnih hulja.

Svako dobro,
vaš Kapitalac