Oznake

, , , , , , ,

Iako mi mnogi kolege ne vjeruju, odnosno ne slažu se s mojom pretpostavkom, sklon sam vjerovati da postoje pošteni i moralni birokrati. Oni su nažalost marginalizirani i nadglasani od gomile nepoštenih i nemoralnih birokrata koji služeći se perfidnim metodama čuvaju svoje položaje pred sposobnijima, čine neracionalan trošak poreznim obveznicima, isprepliću kriminalnu mrežu povezujući se sa sebi jednakima, pišu pravila po svojoj mjeri, tovare javni dug na kičmu još nerođene djece, od građana stvaraju socijalne narkomane i štošta drugo. Jednostavnije rečeno – oni stimuliraju patološke procese u tkivu društva. Iz apsurdnog broja afera koje se svakodnevno razotkrivaju u medijima možemo naslutiti kako je tkivo društva već ozbiljno oštećeno.

Poštenim birokratima pruža se jedinstvena prilika da razotkriju malverzacije i afere nepoštenih i nemoralnih birokrata i da za to budu pošteno nagrađeni!

Prenosim poruku vlasnika portala Index.hr:


 Ako radite u Ministarstvu financija i u posjedu ste dokaza koji će dovesti do uhićenja i pravomoćne presude za Slavka Linića, Kseniju Linić, Branka Šegona, Ivnu Šegon, Tihomira Kralja, Nadu Čavlović-Smiljanec, Mladena Bajića ili nekog od drugih članova vrha SDP-ove zločinačke organizacije, javite nam se. Neosporne dokaze u slučaju presude, ovisno o veličini ribe i snazi dokaza, voljni smo platiti do 10,000 eura. Kontaktirajte nas uz zajamčenu anonimnost – u 12 godina niti jedan izvor Indexa nije otkriven. (matija.babic(et)gmail.com)


trazi_se_kriminal

Svako dobro,
vaš Kapitalac