Oznake

, , , ,

… bez obzira o kojima je riječ, a recimo da govorimo o poticajima za kupnju e-vozila što je full cool stvar u posljednje vrijeme. Nikad jeftinije do novog gadgeta uz pomoć novca nekih drugih poreznih obveznika koje nikad neću morati pogledati u oči jer tu je državni proračun u kojem političari lako sve njih utope.

Političari čine čuda s tuđim parama. Samo što su pare rezervirane za one koji: 1. već imaju ozbiljnu lovu u džepu da uopće mogu razmišljati o kupovini auta 2. kojima se da zajebavat s papirologijom koja im omogućuje da hape pare.

Trošak naravno podmiruju oni koji: 1. nemaju lovu u džepu da uopće mogu razmišljati o kupovini auta 2. kojima se ne da (ili ne znaju) ili nema smisla (s obzirom na prethodnu točku) zajebavat s papirologijom 3. koji imaju tu nesreću da ne mogu izbjeći plaćanje poreza od kojih će država tako perfidno opljačkanu lovu pokloniti onoj prvoj skupini lukavaca i podržavatelja planske redistribucije tuđe imovine.

Lopovluk je lopovluk. Bez obzira kupovali se otetom lovom e-auti, traktori, konji, masline, gradili brodovi ili zapošljavali pripravnici u uhljebničkom sektoru.

Svako dobro,
vaš Kapitalac